miikaelas!

Vår lilla sjukling

Vårt lilla hjärta

 


Det gör så ont i mig att se honom lida utav den höga febern som han plötsligt åkte på. Man känner sig så misslyckad som mamma när man inte kollar hans temp fast man tycker att han är varm, att man inte gör mer utan man bara fortsätter med sin vardag. Igår under dagen tyckte jag att Charlie var varm men jag kollade aldrig hans temperatur. Igårkväll innan jag och Christoffer skulle gå och lägga oss så tog vi tempen på Charlie som visade på 38,5 grader. Vi gav honom lite alvedon inför natten för att han skulle få sova och ha en någorlunda bra natt. Christoffer ringde även 1177 men dom sa att vi skulle avvakta tills idag...


Men natten har varit hemsk. Charlie har vaknat hela tiden, varit stekhet och inte velat ligga nära. När vi kollade hans temperatur för ca 30 minuter sedan så hade han 40,1 grader. 

Som förälder känner man sig maktlös, man vet ingenting. Man vet inte vad man kan göra för att Charlie ska få det så bra som möjligt, man vet inte vad hans feber beror på (tandsprickning/tredagarsfeber etc...?) 

Efter mycket googling och inte någon fakta rikare så sitter jag nu här medan Christoffer, Charlie och Elsa sover. 

Må detta bara vara tandsprickning så blir allting bättre efteråt. <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas