miikaelas!

Vilken tjockis

Vad jag längtar efter att vara gravid igen. Jag blir helt till mig när jag läser gravidbloggar, jag blir sådär sprudlande lycklig, ni vet? 
Jag älskade verkligen att vara gravid, det var sådär underbart som man hört talas om. Hade inget illamående, inga speciella cravings, gick inte upp någonting i vikt och ingen värk eller foglossning förrän i vecka 31, då hade jag redan gått på havandeskapspenning, så då gjorde det inte så mycket. 
Jag hade en underbar graviditet helt enkelt :) 

Dock så valde lillkillen att komma hela 11 dagar efter BF. Gud vad dessa dagar vart långa, men nu gör det ingenting, nu har jag det finaste man någonsin kan önska sig. En frisk och glad liten kille :) När jag gått över tiden med bara 2 dagar så kändes det som om jag ALLTID skulle få vara gravid, att jag inte varit annat än gravid i mitt liv. 

Och vår lilla vovve, vart ska jag börja? Oj, vad kärleksfull hon var mot mig hela tiden, ingen människa fick gå i närheten utav mig. Hon lade sig gärna på mitt bröst eller på min mage, så några sparkar fick hon utav lillkillen. Nu saknar jag hennes närhet. Den enda gången hon är närgången är när vi ska sova, då ska hon ligga mellan mina ben, gärna så nära som möjligt :) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas